2012. március 13., kedd

A telefonfülke helyén

Már évekkel ezelőtt felszedték a telefonfülkék többségét Sopronban, helyükre viszont nem került semmi. Nyugatabbra, sőt, még Magyarország nagyobb városaiban is találhatóak internetfülkék, jó lett volna, ha az elszállított telefonfülkék helyett ilyeneket helyeztek volna ki, ám ez nem történt meg. Ráadásul például a Tégla utcában a telefonfülke beton alapzata rálógott a járdára, ahol egy pár betonlapnyi helyet foglalt. Miután elszállították, azokat a betonlapokat nem pótolták ki, azóta egy pár méter hosszan csak 2 csíknyi betonlap van. Talán érdemes lenne ezt kipótolni.


2 megjegyzés:

  1. Azért ez gáz, hogy felszedték a telefonfülkéket, minden más városban még elég sok van, csak ebben a putriban nincs.... már bocsánat.

    VálaszTörlés
  2. Hát igen.. bezzeg a 60Ft/perc perces Tesco Mobil tarifákat meg bírják reklámozni feszt, amikor egy telefonfülkéből meg 50Ft/perc-ért lehet hívást indítani (este 6 után meg hétvégén olcsóbban).
    Én sem értem miért kellett felszedni őket, számos nagyvárosban, sőt a fővárosban is még van bőven fülke, a Balaton környékéről nem is beszélve.
    Ennyire csóró lenne a vidék, hogy már telefonfülkére sem telik.. :-/

    VálaszTörlés