2011. június 12., vasárnap

Szétesik a Deák téri patakmeder

Egy részen a Deák téri kamupatakmeder külső díszkőborítása elkezdett leválni, nem tudom, hogy "magától", vagy segítettek-e neki, minden esetre jó időben az itt játszó gyerekek (egyáltalán minek futkároznak mezítláb a mederben?) ezekkel a letört kőlap darabokkal játszanak, dobálják, rakosgatják, stb. Nem beszélve a pár méterre levő üveglapról, ami balesetveszélyes lett, és már több, mint fél éve ilyen kordonnal van körülvéve, igényes.




UPDATE 06.14: állítólag kijavították a hibát a Deák téren

7 megjegyzés:

  1. gazdátlan a Tér.. sejthető volt..

    Több mint 2 évig a világítás nem működött a park világítása a Gyóni G. szobornál, az időjelzőnél, a játszótéren. A kamu patak meder oldalán is a teljes hosszból csak a fele.. Jó hülyén nézett ki..

    Mi újság a garanciával? Mi újság a kötelező alkalmassági idővel a szavatossággal? Szólni kéne a kivitelezőnek Kedves Üzemeltető !!! Ebben sem erős a Város !

    VálaszTörlés
  2. Arról is tudósítotok, hogy ma (06.14) már javították is a fotókon szereplő betonelemeket?

    VálaszTörlés
  3. Talán ebből is hiányzik a megfelelő minőségű,és mennyiségű anyag?!

    VálaszTörlés
  4. Szerintem direkt hagyják szétesni, mert erre nem mondhatja szemüveges gyagya manó meg a simon mágus hogy az ő érdemuk! Mint az ecsettel, meg sárga festékkel "épített" kerékpár utakra!

    VálaszTörlés
  5. Na a Deák tér ugy ronda ahogy van.Ami még talán elmegy az a játszótér.De a többi...!Kritikán aluli.Azt az illetékes elvtársat kéne jól megbüntetni aki ezt igy engedélyezte!

    VálaszTörlés