2012. január 2., hétfő

Egy kis illegális szemétlerakat

Aki az Erdburger dűlő felé jár, megtalálhatja ezt a kisebb szemétlerakatot. A tevékenység nyilvánvalóan illegális, azonban a terület évek óta meglehetősen rendezetlen, sajnos várható volt, hogy előbb-utóbb az illegálisan elhelyezett szemét is megjelenik. A terület rendezésével ez a probléma is megoldásra találna, de ha pár ember kimenne, és egyszerűen összeszedné a szemetet, az is megszüntetné a problémát.



Egyébként mindenféle hulladék van itt, a legdurvább talán ez a két akkumulátor, ami az alábbi képek egyikén megtalálható, de a zsákokban levő lombot sem értem, ezt komposztálni is lehetne/lehetett volna, de így a zsákokkal együtt nem fog lebomlani.



1 megjegyzés:

  1. Remélem nem sokáig marad a határ "nyitva" nem fognak grasszálni az özilandok. A MAGYAR FÖLD, ÉS HAZA NEM ELEDÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    NICHT FERGESSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Odaát mindig bunko módon vezetnek, amikor rám tapadnak, pedig a megengett felett felett megyek.
    Ezek meg elöttem direkt lassan mennek jóval a megengedd alatt, ha utúlérem, nyom egy satut.
    Odahaza nagy az arcuk, padig öt éve lakok köztük, ismeretlenül mutatják meg igazi lényüket, mennyire utálnak, s ahol örnek ártanak nekünk Bucsunál ,meg schulle felsööri bmv-s 15O száguld mert magát ubermens-nek tartja.

    VálaszTörlés